+34 965 030 870 hello@sonneil.com

We hebben steeds meer zin om weer naar de Middellandse Zee te gaan. Het zeebriesje opsnuiven, meer dan 300 dagen zon per jaar, luisteren naar het geruis van de golven en de bergen… We willen er zo snel mogelijk weer zijn, en het beste wat we kunnen bedenken is verhuizen en in Altea gaan wonen.

Wilt u dat ook? Dan moet u eens komen kijken bij Solmarina in Altea Hills! Want het goede leven draait om de zee, het licht en uw plekje in Spanje. ☀

Altea: het pareltje van Alicante

In Altea wonen is een luxe. Dit kleine stadje, gestrand op de rots, verzet zich tegen het verstrijken van de tijd. Het wordt vaak genoemd op de lijst met de mooiste witte dorpjes van Spanje en de charme zit ‘m in het wit van de gevels en in de manier waarop de huizen aan de zee staan. 

Altea zit boordevol magie. Laat u meeslepen over de geplaveide straten van de oude stad, vol met bloemen en pittoreske hoekjes. Het karakter van Altea is bohemien en dat is te zien in de mercadillos (kleine markten) en de winkeltjes met handgemaakte producten

De stranden liggen niet overvol en zijn ideaal voor ontspanning en er even tussenuit zijn. En natuurgebieden zoals de Sierra de Bernia of het natuurpark Sierra Helada zijn de perfecte optie voor wandelaars (en om weer op krachten te komen met een rijstgerecht met boontjes en octopus). 

Altea is een klein plaatsje, maar u zult versteld staan over wat het te bieden heeft. 🏖

Solmarina in Altea Hills: voel u thuis omringd door zee en bergen

Zo zijn de woningen van Solmarina in Altea Hills, een van de bijzonderste gebieden van Altea, omgeven door natuur en welzijn.

  • Elke omschrijving van het uitzicht van Sol Marina schiet tekort. Er is een reden waarom dit het meest selecte gebied van de baai van Altea is. Aan de ene kant, de zee. Aan de andere kant, de berg. Het uitzicht maakt het terras tot uw favoriete plek. Ze zijn tot 53 vierkante meter groot. Wees voorzichtig, het is verslavend!
  • Exclusiviteit is ook comfort. Bij Sol Marina heeft u beide. De woningen vallen op door hun uitstekende bouwkwaliteit en de zorgvuldige afwerking. Daarnaast hebben ze ingerichte badkamers en een gemeubileerde keuken met ondermeubels en planken erboven, aanrecht van kwarts, keramische kookplaat, oven, afzuigkap en kranen. Er is ook een airco-installatie door middel van kanalen. En alle woningen beschikken over een parkeerplaats en een berging. Zoals u ziet bent u bij Sol Marina van alle gemakken voorzien.
  • We weten dat iedereen een ander type woning nodig heeft, aangepast aan hun behoeften en toekomstplannen. In het wooncomplex Sol Marina, bestaande uit vijf blokken, kunt u kiezen uit 25 woningen waarvan een aantal maisonnettes, elk met 2 of 3 slaapkamers, om het leven te leiden dat u zoekt. Met uw gezin, als koppel, een ontspannen pensioen… En wat is er mooier voor die momenten van rust dan de gemeenschappelijke tuinen en zwembaden voor volwassenen en kinderen. Zo begint u de week op maandag nóg beter.
  • Waarom kiezen als u alles kunt hebben? Bij Solmarina gaan gemoedsrust en plezier hand in hand. Altea Hills is de ideale plek om de zuivere berglucht in te ademen en u te omgeven met groen. Als u zin hebt in wat beweging, bent u binnen enkele minuten op het strand, in de jachthaven van Campomanes, op de golfbaan van Altea… of kunt u zich vermaken bij een van de plaatselijke vrijetijds- en horecagelegenheden. Valencia en Alicante liggen op ongeveer 100 kilometer afstand. Een prachtige route om met de auto te doen en u te verbazen over de landschappen van dit deel van de Middellandse Zee.
  • Weet u wat zo mooi is? De woningen van Sol Marina zijn al gebouwd, dus alles staat klaar om u te ontvangen. Vergeet het wachten. De sleutels tot een nieuw leven zijn al op zoek naar een eigenaar!

Als u dan toch een nieuw leven begint, waar beter dan in een luxe wooncomplex in de baai van Altea?

In Altea wonen

We hopen dat u zelf kunt ervaren hoe het is om midden in de natuur te wonen aan de Costa Blanca. Als dit u iets lijkt, stel u zich dan voor dat u er al zou zijn!

We zien u al genieten van het zonlicht dat door de ramen valt en de terrassen met uitzicht op de zee.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken op ons verkooppunt. Maar we willen het u bij Sonneil gemakkelijk maken, dus kunt u ook naar onze website gaan en contact met ons opnemen voor meer informatie.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.