Leven aan de kust. Zee, licht, wind… We merken aan onze kusten dat het warme weer op komst is, en elke dag hebben we meer zin om ervan te genieten. Gelukkig ligt de Middellandse Zee nog steeds op dezelfde plek. We zijn al plannen aan het maken voor wanneer deze rare tijd voorbij is en het beste wat we kunnen bedenken is verhuizen en aan de kust gaan wonen. Want zeezicht zou in deze tijd geweldig zijn!

Klinkt u dat ook goed in de oren? Dan moet u meer over Benidorm Beach te weten komen! Want het goede leven betekent zee, licht en uw eigen plek in Spanje.

Benidorm: de hoofdstad van de Costa Blanca

Wie heeft er niet van Benidorm gehoord? Benidorm staat al tientallen jaren bekend om zijn ongeëvenaarde hotelinfrastructuur en als ideale bestemming om van zon en strand te genieten. De afgelopen jaren heeft Benidorm een ware gedaanteverandering ondergaan om al zijn bezoekers en bewoners een exclusieve ervaring te bieden.

Benidorm staat niet alleen voor stranden en warm weer, maar biedt ook een breed scala aan recreatieve activiteiten met disco’s, casino’s, gezellige cafés en leuke pubs. En nog veel meer, want Benidorm heeft zich ook ontpopt als ideale bestemming voor liefhebbers van bergroutes en om te genieten van het prachtige uitzicht vanaf de heuveltoppen. Het natuurpark Sierra Helada is daar het beste voorbeeld van.

Stap voor stap wint Benidorm terrein op culinair gebied. En dat hoeft u niet te verbazen, want het ligt op een bevoorrechte locatie om te kunnen genieten van de beste ingrediënten van het mediterrane dieet. Bezoek Bar Mal Pas of La Falúa voor rijst- en visgerechten die u uw hele leven zult herinneren, en ga naar Rice voor een unieke locatie.

De rest mag u zelf ontdekken. De Costa Blanca zit vol met paradijselijke plekjes. Bent u er klaar voor om ze te ontdekken als het weer kan? 🏖

Een bezoek aan de kust is geweldig. Er wonen, is een luxe.

Leven aan de kust. Zo is het ook in Benidorm Beach

Wie wil er niet aan zee wonen?

De plaatsen die we kiezen bij Sonneil zitten boordevol leven. Het zijn ruimtes vol optimisme, open voor meerdere mogelijkheden. Woningen waarin u uw nieuwe leven op geheel eigen manier kunt vormgeven. Maar natuurlijk maakt het geluid van de ruisende golven er altijd onderdeel van uit. 🌊 De appartementen met uitzicht op de Middellandse Zee in Benidorm Beach zijn daar perfect voor.

Woningen met veel licht en een zeebriesje

We zouden een hele blog kunnen wijden aan de woningen van Benidorm Beach, maar we kiezen de vijf belangrijkste redenen waarom we dit project zo geweldig vinden. Wat denkt u ervan?

  • Een kopje koffie met uitzicht op zee. Audrey Hepburn bewonderde diamanten tijdens haar ontbijt bij Tiffany’s… in Benidorm Beach kunt u daarentegen een blik op de Middellandse Zee werpen. Dat laatste klinkt toch veel beter? Dankzij het uitzicht op de Middellandse Zee wordt uw terras uw favoriete plekje. Ze zijn tot 70 vierkante meter groot. Heel veel ruimte om naar de blauwe horizon te kijken.
  • Steeds weer zon. Aan de Costa Blanca kunnen we van meer dan 300 zonnige dagen per jaar genieten. Dat is het voorrecht van het leven aan zee. De woningen zijn ontworpen om het licht binnen te laten, en het bereikt elke hoek. Sommige hebben een eigen solarium op het dak, met een jacuzzisoort hydromassagebad en een douche met warm en koud water. Maar kijk uit: de tijd vliegt voorbij.
  • Wat doen we vandaag? Partijtje padel of naar de wellness? Benidorm Beach is niet alleen uw thuis. Het wordt nog moeilijk om te beslissen, zo veel keus heeft u in de gemeenschappelijke ruimtes. Wellness met een verwarmd zwembad, buitenzwembad voor volwassenen en kinderen, kinderspeeltuin, twee jacuzzi’s, twee padelbanen, fitnessruimte, chilloutzone, multi-sportveld, jeu-de-boulesbaan, hardloopcircuit… Ja, u moet uw vrije tijd nog goed plannen! Maar wat wij het leukst vinden is om lekker te ontspannen en te lezen in de schaduw van de palmbomen.
  • Gezin? Investering? Er is een Benidorm Beach voor iedereen. Elk van ons heeft weer een ander soort woning nodig, aangepast aan onze behoeften en toekomstplannen. In Benidorm Beach hebben we altijd een geweldige woning voor u, of u nu met uw gezin of met uw partner komt, of als belegger op zoek bent naar een winstgevende aankoop. Er zijn 196 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers om uit te kiezen. En alle details zijn ontworpen voor uw comfort. Airconditioning via kanalen, dubbele beglazing, uitgeruste keukens voorzien van elektrische apparatuur, uitgeruste badkamers, parkeerplaats en berging… zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het opdoen van vitamine D!
  • Er is maar één Benidorm. De stad Benidorm is wereldberoemd. Daar moet een reden voor zijn, denkt u niet? In de hoofdstad van de Costa Blanca wonen is een voorrecht. U bevindt zich op 10 minuten lopen van het strand Poniente, u kunt uw drive oefenen op de golfbaan Sierra Cortina, genieten van de internationale keuken in meer dan 400 restaurants en cafés in de stad, ontdek prachtige gebieden zoals Santa Pola… U kunt er genieten van de rust, zelfs in het hoogseizoen, maar tegelijkertijd bent u dicht bij het uitgaansgebied. Benidorm is plezier, rust, natuur en cultuur. Wat wilt u nog meer?
leven aan de kust
De kristalheldere zee van Benidorm

Benidorm Beach is al in aanbouw. We kijken ernaar uit dat het project vordert, zodat u zelf kunt ontdekken hoe het is om aan de kust te wonen. Als u dat goed in de oren klinkt, stelt u zich dan voor dat u er bent!

We zien u nu al genieten van het zonlicht dat door de ramen valt en over de terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee.

We weten dat u Benidorm Beach op dit moment niet persoonlijk kunt bezoeken. Maar bij Sonneil willen we het u makkelijker maken. Bezoek de website van Benidorm Beach en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.