Als je wensenlijstje het leven aan de Middellandse Zee en het hele jaar door van de zon genieten omvat, dan ben je vanaf nu een stapje dichter bij de vervulling ervan. Want wonen in Alfaz del Pi is een eerbetoon aan de zee, de natuur en het mediterrane leven.

Ons nieuwbouw project ICON in Alfaz del Pi biedt nog veel meer dan dit waarvan je droomt.

Alfaz del Pi: een bolwerk van rust aan de Costa Blanca

Alfaz del Pi is één van de bekendste steden aan de Costa Blanca. Het is een plek vol piratenverhalen. Want oorspronkelijk was Alfaz een versterkt plein ter verdediging tegen de Berbers.

Vandaag hebben de kapers een internationale gemeenschap ingeluid die iedereen verwelkomt die ervoor kiest om een ​​nieuw leven te beginnen. De bevolking van Alfaz heeft 54 ​​verschillende nationaliteiten!

En dat is niet zo gek, want deze hoek van Alicante heeft het allemaal: blauwe waterstranden zoals die van Altea, El Albir en Benidorm, evenals prachtige baaien waar je kan duiken en kan ontsnappen aan de drukte.

Omgeven door natuurlijke landschappen zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek, ideaal voor het ontdekken van indrukwekkende landschappen van de baai en de bergen. En spectaculaire routes voor wielrenners, met routes voor alle niveaus.

Als je meer van golf houdt, heb je ook de keuze: de golfbanen Don Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen zeer dicht bij Icon Alfaz.

Zonder de cultuur te vergeten, want Alfaz del Pi viert elk jaar in juli zijn Internationaal Film Festival. Het heeft al meer dan 20 edities en heeft van deze stad een klein Hollywood aan de Costa Blanca gemaakt.

Traditie, ontspanning, geschiedenis, cultuur, gastronomie … en meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Wat wil je nog meer?

Icon Alfaz: nieuwbouw met uitzicht op zee

Icon Alfaz, ons nieuwbouwproject in Alfaz del Pi, is de ideale plek om te genieten van de Middellandse Zee en alles wat het te bieden heeft. Wij zijn benieuwd naar deze woningen. Kijk naar alles wat je er kan vinden:

 • Uitzicht, uitzicht, uitzicht….. Bij Icon Alfaz gebeurt het leven met zicht op zee. De koffie in de ochtend, de siësta, de prachtige zonsondergangen die naar de horizon kijken. Met terrassen van 16 tot 63 m2 en op het zuiden gelegen, zijn de huizen perfect om buiten te leven met uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. En sommige hebben zelfs een eigen solarium!
 • Een plek voor jou. We weten dat elke persoon een type woning nodig heeft. Om deze reden heeft Icon Alfaz 4 types die zich aanpassen aan jouw levensstijl. Je kan kiezen uit 117 woningen, met 2 of 3 slaapkamers, allemaal op het zuiden georiënteerd, en zo ontworpen dat het zonlicht de kamers baadt. En dit alles met een gemene deler: de hoogste kwaliteit en uitgesproken aandacht voor details.
 • Een comfortabel leven. Icon Alfaz is ontworpen om het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij een doorschijnend ontwerp communiceren het interieur en exterieur, en dankzij een goede indeling, worden de volledige ruimtes van alle kamers van de woning maximaal benut en gebruikt. Bovendien bieden de grote ramen zicht op zee en op de natuurlijke omgeving vanuit alle kamers. Een eigentijds, eenvoudig en elegant ontwerp dat de omgeving en de verbinding tussen binnen en buiten op de voorgrond plaatst.

  De keukens, geïntegreerd in de eet-woonkamer, zijn licht en functioneel en ontworpen om te genieten van het kookplezier dankzij hun onovertroffen design. Met directe toegang tot het terras hebben de hoofdslaapkamers extra zonlicht. Ook privacy, dankzij de en suite distributie. Daarnaast beschikt de urbanisatie over garages en bergingen.
 • Vrije tijd en ontspanning thuis. Door het klimaat van de Costa Blanca is het mogelijk om bijna het hele jaar door van het buitenleven genieten. Bij Icon Alfaz, is er meer dan 300 m2 gemeenschappelijke ruimte, waarin je kan genieten en ontspannen.

  Bijvoorbeeld in de pergola’s aan de rand van het zwembad, hier kan je een boek lezen in de hangmat onder de parasol… of een drankje drinken terwijl de zon ondergaat met uitzicht op de Middellandse Zee. En het beste van alles: er zijn twee overloopzwembaden van 200m2 en 80 m2 met uitzicht op de baai van Alfaz del Pi.

  Voor degenen die graag voor zichzelf zorgen, kunnen ze wat tijd doorbrengen door te sporten in het gras- en vegetatiegebied, of wandelen langs de promenade van de urbanisatie. Kinderen kunnen ook hun energie kwijt in de speeltuin, die is uitgerust met schommels en speelvoorzieningen.
 • Een bijzondere hoek. Natuurlijk is de locatie van Icon Alfaz één van zijn sterke punten. Het centrum van Alfaz del Pi ligt op 1,5 km van het wooncomplex en er is gemakkelijke verbinding tot alle noodzakelijke diensten, zoals supermarkten, apotheek, restaurants… En de Alfaz del Sol Sports Club ligt op twee minuten wandelafstand en heeft een tennisbaan, paddletennis, basketbal, zaalvoetbal, gym en een geweldige sfeer.
Wonen in Alfaz del Pi

We kijken ernaar uit om Icon Alfaz aan de Costa Blanca in de eerste persoon te kunnen zien.

Voor verdere informatie kan je ons verkoopskantoor bezoeken ter plaatse. Bovendien kan je meer te weten komen via de Webiste of neem contact op met ons.  

Omdat het goede leven op je wacht. En bij Sonneil willen we je hierbij helpen.