Sonny saying hola!
Sonny saying hola!

Välkommen till Sonneil

Sonneil är ett fastighetsbolag som specialiserar oss på att uppnå den bästa inköpsupplevelsen för våra kunder genom att i hög utsträckning använda oss av teknik, vilket ger mervärde till processen. Vår främsta prioritet är att reducera inköpsprocessen samtidigt som vi ger kunderna insyn och förtroende.
Vi engagerar oss i kundservice och öppenhet, vilket regleras av RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors, den mest prestigefyllda internationella institutionen som garanterar öppenhet, säkerhet och service till sina kunder).

Regulated by:

Regulated by RICS

Kataloger för Spanien

Kataloger för Spanien

Har du fortfarande inte bestämt dig vart du vill bo? Utforska de bästa områdena i Spanien nedan och hitta den plats som passar dig bäst.

Våra favoritstäder

Våra favoritstäder

Det är är några av favoritplatserna till kunder som redan givit sitt förtroende till Sonneil. Skulle du vilja se vilka bostäder som finns tillgängliga?

Våra kunder

Våra kunder

Det här säger några av våra kunder om oss. Vill du bli en av dem?

Azahara Rodriguez Montero

Från det första ögonblicket jag kom till ert kontor i Calpe har allt gått otroligt bra med nära, snabb och direkt kontakt. Jag är mycket nöjd med mottagningen och väldigt glad över köpet av min lägenhet.
Azahara Rodriguez

Angus Cameron

Att köpa en fastighet utomlands är ett stort engagemang som kan kännas skrämmande, så för mig var det oumbärligt att få professionell rådgivning från betrodda.
Angus Cameron