Sonny playing golf

Sonneil Rentals

På Sonneil Rentals förvaltar vi uthyrningen av din turistbostad med ett brett serviceutbud från vilket du kan välja några tjänster, eller använda dig av alla tjänster vilket gör att du helt kan koppla bort förvaltningen av uthyrningen av din turistbostad, mottagandet av gästerna, tvätten...

Utmärkande profil och slagkraftig bild

Utmärkande profil och slagkraftig bild

Vi skapar en anpassad profil av din bostad, för de olika sidorna för online-bokningar, med ett attraktivt och slagkraftigt fotoreportage, och vi ger dig råd och information varje månad.

In-och utcheckningstjänster

In-och utcheckningstjänster

Mottagningsservice tillgänglig 24 timmar, vi tar emot din gäst med ett leende, även om denne anländer på annan tid än den planerade, och dessutom berättar vi hur bostaden fungerar samt rekommenderar ställen att besöka. Vi skickar också ID-redovisning till polisen för allmänhetens säkerhet. Vid utcheckningen kontrollerar vi att allt är OK och att inga skador uppstått på bostaden.

Förvaltning med online-plattformar

Förvaltning med online-plattformar

Vi lägger ut din bostad på mer än 200 plattformar på Internet med fullständig synkronisering av priser, tillgänglighet och kalender.

Betalningar och depositioner

Betalningar och depositioner

Vi tar hand om betalningarna av förskottsbetalningarna för bokning och depositionerna vid incheckning, samt återbetalning av deposition vid utcheckning. Från vår betalningsplattform online eller med andra betalningssätt. Varje månad betalar vi inkomsten för bokningarna som vi har förvaltat för dig.

Städning och förberedelser

Städning och förberedelser

Vi städar och gör i ordning din bostad för att gästerna ska få ett positivt första intryck och en fantastisk vistelse. Vi ser till att allt är tipp topp samt all kundservice i samband med varje bokning, på så sätt står din bostad och väntar ren och doftande.

Dekoration

Dekoration

Vi ger dig tips om hur du kan dekorera din bostad för att ge en utmärkande bild av den. Om du vill gör vi inköpen och ser till att de kommer på plats.

Sängkläder och tvätt

Sängkläder och tvätt

Vi tillhandahåller de sängkläder och handdukar som behövs. Sängkläderna är av högsta kvalitet och vi hämtar dem när de är smutsiga och bäddar med rena, du behöver inte bekymra dig över detta eller att köpa in sängkläder.

Renovering och finansiering av bygge

Renovering och finansiering av bygge

Vi utför nödvändiga ombyggnader av din bostad och finansierar detta med inkomsterna av dina framtida uthyrningar, på detta sätt behöver du inte ligga ute med några pengar. Dessutom kan du höja hyran.

Reparation och underhåll

Reparation och underhåll

Vårt team och våra reparations- och underhållsföretag gör det möjligt för oss att förvalta, koordinera och reparera vid behov så att din bostad alltid är tillgänglig till 100%. Vi kan ta hand om kontakten med försäkringsbolaget vid skadeanmälan.

Juridiskt/skattemässigt

Juridiskt/skattemässigt

Vi ser till att du uppfyller kraven i juridisk lagstiftning och skattelagstiftning, och vi ger dig råd inom dessa områden.

Kontakta Sonneil


En tom turistbostad kostar bara pengar
Utnyttja din turistbostad, täck upp för dina fasta årliga utgifter och tjäna lite extra.

Vanligtvis har en turistbostad följande fast utgifter

Kostnad till bostadsrättsföreningen600 €
IBI/kommunala skatter250 €
Vattenavgifter100 €
Avgifter för sophämtning100 €
Fasta avgifter för el/gas300 €
Fasta avgifter för telekommunikationer400 €
Iordningställande och städning200 €
Hemförsäkring250 €

Totala utgifter 2 200 €

Dessa utgifter är ungefärliga och kan variera beroende på bostadstyp

Calc
Vi föreslår att du utnyttjar din bostad till max på ett professionellt och lagligt sätt med bästa möjliga vinst och med garantin att vi tar hand om din bostad som om den vore vår egen.
Varför Sonneil Rentals?
Cliente sosteniendo llaves
Vi arbetar med den auktoriserade agenturen BENI4U RENTAL HOUSE, med registernummer EGVT-990-A.
Vi följer gällande juridisk lagstiftning och skattelagstiftning. Glöm att jobba med kraftens mörka sida.
Vi maximerar dina inkomster och tar emot bokningar på de mer än 200 reseportalerna där din bostad finns med.
Vi tillhandahåller en professionell och integrerad service från marknadsföring, omhändertagande av nyckel, förvaltning, städning, tvätt, betalning, övervakning och underhåll.
Vi väljer de bästa kunderna till din bostad.
Vi har det bästa personalteamet och underhållsföretaget som gör att vi kan agera snabbt
Betalningsgaranti på semesteruthyrningar.
Vi utför alla typer av ärenden till rådhus eller företag som du behöver göra rörande din bostad.
Dela