Marbella, aan de Costa del Sol, is een wereldberoemde bestemming. Met prachtige stranden, warm weer en een overvloed aan entertainmentmogelijkheden trekt Marbella bezoekers van over de hele wereld die op zoek zijn naar een exclusieve, hoogwaardige levensstijl. De stad heeft een rijkdom aan luxe woningen, gastronomische restaurants, exclusieve winkels en een bruisend nachtleven. En bovenal vallen de luxe woningen in Marbella op: prachtige woningen in unieke gebieden en verbonden met de zee.

Luxe in Marbella: exclusiviteit aan de kust

Marbella is een van de meest gerenommeerde steden aan de Spaanse kust. En niet alleen om zijn gouden zandstranden, zijn warme klimaat of zijn ruime aanbod aan vrijetijds- en ontspanningsmogelijkheden. Marbella staat vooral bekend om zijn luxueuze en exclusieve sfeer.

In de jaren 80 en 90 kozen beroemdheden zoals Hollywood-acteurs en -actrices, koninklijke families en multimiljonairs Marbella om hun zomers door te brengen en te genieten van onvergetelijke feesten. De Marbella Club, geopend in 1954, werd een ontmoetingsplaats voor fortuinen uit de hele wereld. Liv Taylor, Grace Kelly, Frank Sinatra, Liza Minelli… De lijst was eindeloos.

Na enkele jaren van verval heeft Marbella vandaag dat aureool van voorrecht teruggewonnen en is wonen er synoniem met exclusiviteit, verfijning en comfort. Golfclubs, een jachthaven van wereldklasse met luxe jachten, maneges, gastronomische restaurants en een selectie van de mooiste boetieks met topmerken. Daarnaast heeft de stad ook een bruisend nachtleven, met een overvloed aan bars, disco’s en exclusieve clubs die mensen uit de hele wereld aantrekken. Het sociale leven in Marbella is zeer actief, met voortdurende sociale evenementen, privéfeesten en galadiners.

Luxe huizen in Marbella

Luxe huizen in Marbella

Een van de redenen waarom Marbella zo bekend is, is de hoge levensstandaard. De luxe huizen in Marbella zijn enkele van de meest indrukwekkende aan de Europese kust, altijd gelegen in een bevoorrechte omgeving, met adembenemend zeezicht en faciliteiten zoals uitgestrekte tuinen en alle voorzieningen om het meest exclusieve Marbella te leven.

Luxe woningen in Marbella zijn voornamelijk gelegen in de luxe woonwijken Sierra Blanca, La Zagaleta, Los Monteros en Guadalmina Baja. Deze gebieden staan garant voor rust, veiligheid en privacy. Ze liggen ook dicht bij fijne zandstranden en enkele van de beste golfbanen aan de Costa del Sol.

Luxe huizen in Marbella

De hoogwaardige woningen in Marbella voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende huiseigenaren. Ze bieden het toppunt van comfort en luxe en beschikken vaak over privé-zwembaden, jacuzzi’s, sportscholen, thuisbioscopen en ontspanningsruimtes zoals terrassen en veranda’s. Bovendien hebben de meeste woningen grote aangelegde tuinen die een oase van rust en privacy bieden om te ontspannen en te genieten van het heerlijke klimaat van de kust van Malaga.

Kortom, luxe huizen in Marbella zijn een droom die uitkomt voor wie op zoek is naar een exclusieve en luxueuze levensstijl op een bevoorrechte locatie aan de Middellandse Zee. Vandaar dat vele beroemdheden dit gebied hebben gekozen om een woning te kopen, zoals Julio Iglesias, Antonio Banderas en Cristiano Ronaldo. Het gerucht gaat zelfs dat Lady Gaga verliefd is geworden op Marbella.

La Morera Playa: luxe woningen aan het strand

Als u op zoek bent naar een luxe woning in Marbella, raden wij u aan kennis te maken met La Morera Playa, onze nieuwe urbanisatie aan het strand in Los Monteros, Marbella. Een exclusieve ontwikkeling die u biedt:

  • Penthouses van twee verdiepingen met 3 slaapkamers en 3 badkamers.
  • Meer dan 200 m2 binnenruimte.
  • Licht en open plan.
  • Grote terrassen met zeezicht.
  • Uitstekende kwaliteiten en edele materialen.
  • Zwembaden, spa, fitnessruimte, sociale club, mediterrane tuinen en directe toegang tot de zee.

Neem contact met ons op en ontdek deze prachtige woningen, in een bevoorrechte omgeving die gereserveerd is voor een paar gelukkigen. Wij wachten op u!