Gedurende de afgelopen maanden hebben we de natuur, de open lucht en de kleine paradijzen die ons omgeven nog meer kunnen waarderen. Daarom weten we dat het leven aan de kust een luxe is.

Op een steenworp afstand van het strand zijn, ’s morgens langs de kust wandelen, in de namiddag zwemmen… Als u dit ook wat lijkt, dient u kennis te maken met Gran Canet Residencial in Canet de Berenguer! Want het goede leven draait ook om golf, zonlicht en uw plekje aan de Spaanse kust. ☀

Canet de Berenguer: het beste strand van Spanje

In Canet de Berenguer komen de Valenciaanse kust en de Costa de Azahar bijeen. Met 1250 meter kustlijn, meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 17º is Canet de Berenguer een bevoorrechte gemeente op slechts 20 kilometer van Valencia.  

Wat kunnen we zeggen over Canet? We zullen altijd woorden tekort schieten. Het fijne en zachte zand, de heldere zeebodem, de duinen… Het strand van Canet de Berenguer wordt al twee jaar op rij bekroond met de prijs voor het beste  strand van Spanje door de kijkers van het journaal van Antena 3, en het krijgt elk jaar de Blauwe Vlag. Het is een van de meest spectaculaire stranden van de Valenciaanse Gemeenschap, dat beloven we!

Daarnaast zijn de natuurparken van Sierra Calderona en Sierra de Espadán ideaal om te wandelen en quadrouters. Canet zal zeker ook uw maag veroveren met zijn breed gastronomisch aanbod. Ons favoriete plan is om na een wandeling in de haven wat eieren met grote garnalen te eten. 

De Spaanse kust zit vol met paradijzen. Wie zou er niet op zo’n plekje willen wonen?

Woningen voor bevoorrechten

In Gran Canet Residencial wonen is een voorrecht. Weet u waarom?

  • De eerste reden is de grootste luxe: de buurman van de zee zijn. Kunt u zich voorstellen dat u wakker wordt en de bries en het geruis van de golven hoort? Het panoramische uitzicht vanaf het terras zal u gedag zeggen en het zal moeilijk zijn om een ochtendduik te ontlopen. Het strand van Canet ligt op slechts een korte wandeling. Een snel bakje koffie en dan een duik nemen! Alle woningen in Gran Canet Residencial hebben terrassen van 17 tot 193m².
  • Alsof dat nog niet genoeg is, is natuurlijk licht een garantie. Aan de Valenciaanse kust hebben we meer dan 300 dagen zon per jaar. En geloof ons: dat merkt u. De woningen zijn op een dusdanige manier ontworpen dat het licht elke hoek bereikt. De ruimtes zijn breed en zitten vol licht. De woonruimtes zijn ontworpen met grote ramen zodat u altijd op de horizon uitkijkt. Ze zijn perfect verbonden met het terras, en die binnen-buiten verbinding maakt het mogelijk om te genieten van de Middellandse Zee zonder dat u van uw bank hoeft op te staan. Want het gevoel van open lucht kan ook binnenshuis zijn!
  • Bovendien zult u zich bij Gran Canet Residencial niet vervelen. Houdt u van weekenden bij het zwembad? Misschien wilt u een aantal avonden naar de spa? We zouden eindeloze uren door kunnen brengen met een boek in de schaduw van de palmbomen. U kunt kiezen uit meer dan 7.600 m2 exclusieve gemeenschappelijke ruimtes met een fitnessruimte, padelbanen, tuinen, zwembad waar u zo in kunt lopen, een kinderbad, solarium, multifunctionele ruimte, spa met sauna, waterstralen en hydromassage… en onze favoriete ruimte: het exclusieve terras op de 20e verdieping, met een  gastrobar en een overloopzwembad. Ziet u? Gran Canet Residencial is veel meer dan alleen een huis!
  • En omdat we weten dat iedereen een bepaald type woning nodig heeft, heeft Gran Canet Residencial het allemaal: dit exclusieve complex bestaande uit 2 torens met 20 verdiepingen biedt 36 verschillende woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers aangepast aan al uw behoeften. Onafhankelijkheid, gezinsleven, een veilige investering… En alles is ontworpen voor uw comfort. De keuken is uitgerust met designmeubels, apparatuur van topmerken, een aanrecht van kwarts, een afzuigkap en een keramische kookplaat, zodat u zich alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de keuze van het volgende recept! De badkamers zijn ook uitgerust met porseleinen toiletten, anti-slip douchebak en een vast douchegordijn. De hoofdslaapkamers hebben een eigen badkamer en directe toegang tot het terras. Lijkt u dit nog niet genoeg? Er zijn ook ingebouwde kasten, airconditioning in het hele huis met koude en warme lucht en vloerverwarming in de badkamers, domotica… en elke woning heeft een parkeerplaats en berging.
  • Last but not least weten we dat Gran Canet Residencial uw plekje is. Omdat het slechts een paar minuten van het beste strand van Spanje ligt, omdat u binnen 25 minuten in Valencia kunt zijn en kunt genieten van de architectuur en cultuur, of een boottochtje kunt maken in de Albufera. En waarom niet? Geniet van de beste stranden met blauwe vlag. Voor de livemuziek en de zomerse ambachtsmarkten, de nacht van San Juan en zijn vreugdevuren, de natuurgebieden, parken en recreatiegebieden of dagen zeilen, kanoën of vissen in de jachtclub. Canet de Berenguer is leuk, sportief, rust, natuur en cultuur. Ontdek de Middellandse Zee. Wij hebben niet meer nodig.  
De Albufera van Valencia

De bouw van Gran Canet Residencial gaat goed zijn gang we kijken ernaar uit om u zelf te laten ervaren hoe het is om aan de Valenciaanse kust te wonen. Als u dit iets lijkt, beeld u dan in dat u er al bent!

We zien u al genieten van het zonlicht door de ramen en de terrassen met een enig uitzicht op de Middellandse Zee.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken in ons verkooppunt. Ook willen we bij Sonneil uw leven gemakkelijker maken, dus kunt u naar de website van Gran Canet gaan en contact met ons opnemen voor alle informatie.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.