In 1997 begon het Altea Hills-project, wat aanleiding gaf tot de bouw van een breed scala aan spectaculaire huizen, exclusieve appartementen, villa’s en luxe huizen waarin rijke en beroemde mensen van over de hele wereld zich hebben gevestigd.

Op dit moment is Altea Hills een uniek, luxueus en exclusief wooncomplex, misschien wel het beste aan de costa Blanca, waar u kunt genieten van de authentieke mediterrane levensstijl onder de normen van veiligheid en comfort.

De urbanisatie wordt beschouwd als een paradijs aan de Costa Blanca. Het heeft een geschatte oppervlakte van 35 km2 en wordt gekenmerkt door de diversiteit van de inwoners, evenals de privacy en veiligheid die het biedt, omdat er veiligheidsbarrières en bewakingspersoneel zijn  om de toegang te controleren. De urbanisatie heeft 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een eigen beveiligingscabine en via een luxe bewakingssysteem wordt de hele behuizing bewaakt. Daarnaast heeft het ook patrouillewagens die de buitenste omtrek bewaken, zodat de bewoners in alle veiligheid kunnen genieten van een rustig leven.

altea hills

Opvallend is de moderne infrastructuur van het complex, evenals de gloednieuwe faciliteiten. Zeer dicht bij de urbanisatie zijn de Marina Greenwich Yacht Club en de Don Cayo Golf Club. Het heeft ook het Altea Hills hotel, met een zeer exclusief spacentrum bijgewoond door atleten en internationale beroemdheden, en één van de beste tennisclubs.

Daarnaast kunt u in Altea Hills ook genieten van de beste restaurants en cafés, openbare zwembaden (naast de privé zwembaden die elke urbanisatie heeft), recreatiegebieden en prachtige parken en tuinen strategisch gelegen om te genieten van het uitzicht en de natuurlijke omgeving.

Het ontwerp van de huizen en villa’s van Altea Hills is elegant en verfijnd, met een mediterrane tint, waarin esthetiek, veiligheid, kwaliteit en functionaliteit worden gemengd.

Altea Hills biedt meerdere mogelijkheden voor kopers: u kunt kiezen uit een groot aantal huizen, van villa’s en luxe villa’s, tot appartementen uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Waar ligt Altea Hills?

Altea Hills ligt aan de rand van Altea, in de provincie Alicante. Het ligt naast de Sierra de Bernia, een bergachtig complex dat behoort tot de Betica-bergketens en uitkijkt op de Middellandse Zee. De locatie is uitzonderlijk, omdat het zeer dicht bij het stedelijke centrum ligt, maar het biedt de sereniteit en stilte van een leven in de bergen.

Het is een unieke toevluchtsoord, een bevoorrechte plek waar u frisse lucht kunt inademen en van waaruit u kunt genieten van het mooiste uitzicht op de baai van Altea, de turquoise tinten van de Middellandse Zee en de prachtige bergketens die het bekronen. Vanaf deze bergketens kunt u Calpe en de Peñón de Ifach zien, en zelfs het profiel van Benidorm. Aan de andere kant geniet de urbanisatie van een heel bijzonder microklimaat. De winters en de zomers zijn mild, en de Sierra de Bernia beschermt het tegen sterke wind.

altea hills

Aan de andere kant, voor degenen die willen genieten van een duik op het strand, is de dichtstbijzijnde baai van Altea Hills, de Barreta, ook bekend als Mascarat Sur. Het is een klein kiezelstrand gelegen naast het uitkijkpunt dat bekend staat als de Big Bar, zeer dicht bij de jachthaven van Marina Greenwich.

Om al deze redenen is het kopen van een huis in Altea Hills, een veilige investering.

De beste appartementen in Altea Hills

Als u overweegt een huis te kopen in Altea Hills of zijn omgeving en enkele van de verschillende opties op de vastgoedmarkt wilt kennen, dan bieden wij van Sonneil u de beste woningen in Altea.

Luxe appartementen en villa’s voor verschillende levensstijlen. Met uitzicht op de zee en de fantastische natuurlijke omgeving, hoogwaardige afwerking en faciliteiten om te genieten van het mediterrane klimaat, zoals zwembaden en tuinen.

Vanaf 2.150.000 euro bieden wij u luxe villa’s in Altea Hills van waaruit u kunt genieten van het beste uitzicht op de Middellandse Zee. Deze huizen hebben een zeer modern ontwerp, met grote glazen oppervlakken en terrassen met zwembaden met glazen randen die samenvloeien met de zee.

Ze zijn uitgerust met een hogere verdieping, die direct toegankelijk is en waarin zich de woonkamer, keuken, een toilet, het zwembad en de terrassen bevinden, en een lagere verdieping waar de slaapkamers en badkamers zijn. De verdiepingen zijn verbonden met interne trappen of liften.

Als u meer huizen in Altea wilt zien, bieden wij verschillende woningen aan. Bekijk ze hier:

Wil je meer uithoeken van de Costa Blanca ontdekken? 👇👇👇