Jávea is een van de mooiste steden aan de Costa Blanca. Het ligt tussen Denia en Moraira, en dankzij het Montgó-gebergte is het beschut tegen de wind, waardoor het het hele jaar door een warm klimaat heeft. De landschappen zijn ongelooflijk. Het heeft prachtige stranden van fijn goudkleurig zand, evenals ongerepte baaien omgeven door majestueuze kliffen, en onderscheidt zich ook door het grote aantal recreatieve, sportieve en culturele activiteiten. Jávea is niet alleen een perfecte plaats om een vakantie door te brengen, maar ook om de mogelijkheid te overwegen er te gaan wonen. Er is een breed scala aan opties als het gaat om het kopen van een woning in Jávea, want het is een stad die gevarieerd genoeg is voor iedereen om een woning te vinden die aan zijn behoeften voldoet. Daarom, als u denkt aan het kopen van een woning in deze gemeente, gaan we het in dit bericht hebben over de beste urbanisaties in Jávea.

Urbanisatie La Lluca

De urbanisatie La Lluca geniet van een benijdenswaardige omgeving waarin rust en contact met de natuur de boventoon voeren, aangezien zij gelegen is tussen bergen en sinaasappelboomgaarden. Het is een van de meest prestigieuze urbanisaties van Jávea. Het ligt zeer dicht bij de golfclub en de eigendommen onderscheiden zich door de beste kwaliteiten op de markt en door hun uitgesproken mediterrane stijl. Het zijn luxe woningen, met prachtige tuinen, en hebben een grote oppervlakte van 1500 tot 5000 vierkante meter. Alle woningen hebben een ongeëvenaard uitzicht op de Montgó. Het is vermeldenswaard dat er slechts één ingang is tot de urbanisatie en dat er beveiligingscamera’s zijn, waardoor het een uiterst veilig gebied is.

beste urbanisaties in Jávea

El Tosalet Verstedelijking

De urbanisatie Tosalet is perfect voor wie houdt van een meer kosmopolitische omgeving, maar zonder afstand te doen van een natuurlijke omgeving. Indertijd was het een van de meest prestigieuze urbanisaties dankzij de landschappelijke inrichting van het gebied, het uitzicht op zee en de nabijheid van het zandstrand. Tegenwoordig is het een woonwijk die zeer in trek is bij zowel buitenlanders als Spaanse toeristen. De huizen in Tosalet hebben ook een uitgesproken mediterrane stijl, en hebben beveiligingscamera’s en een beveiligingsdienst die vierentwintig uur per dag actief is. De prijs van de woningen is gemiddeld hoog, maar ze genieten het hele jaar door van alle comfort. De straten van de urbanisatie zijn breed, goed verlicht, en er is ook een gemeenschap van eigenaars die alle diensten onderhouden tegen een maandelijkse vergoeding.

La Corona Urbanisatie

Deze urbanisatie wordt meestal gekozen door kopers met een hoge koopkracht, omdat ze meestal bestaat uit indrukwekkende luxe villa’s die op de berghelling liggen. De infrastructuur is uitstekend, met een sociale club, sportfaciliteiten en kinderspeelplaatsen. Het ligt heel dicht bij de haven, op ongeveer twee kilometer afstand. Vermeldenswaard is dat de woningen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit, met mediterrane ontwerpen en grote ramen die het licht doorlaten, en tevens genieten van het beste panoramische uitzicht van Jávea. Om al deze redenen is deze ontwikkeling een zeer goede optie om het hele jaar door te wonen.

Urbanisatie Balcón al Mar

De urbanisatie Balcón al Mar wordt zo genoemd omdat ze op de kaap van La Nao ligt, zodat het uitzicht op de Middellandse Zee onovertroffen is, alsof u op een balkon kijkt dat direct op zee uitkijkt. Het ligt heel dicht bij het beroemde Arenal-strand, op ongeveer tien minuten afstand, zodat u de rust van het wonen in dit gebied perfect kunt combineren met de nabijheid en gemakkelijke toegang tot het centrum van Jávea. Bovendien heeft het een brede infrastructuur, evenals restaurants, supermarkten, baaien, enz. In deze urbanisatie vindt u luxe villa’s, maar er zijn ook meer betaalbare woningen voor alle budgetten. Deze urbanisatie is een van de rustigste woonwijken, ideaal voor het hele jaar door wonen of vakantie.

beste urbanisaties in Jávea

Montgó gebied

De urbanisaties in de omgeving van Montgó zijn zeer ruim en goed bereikbaar. Ze zijn ideaal om het hele jaar door te bewonen, vooral als u van rust en natuur houdt. Bovendien zijn hun prijzen zeer concurrerend. De oriëntatie van deze urbanisaties is hun grootste aantrekkingskracht, want de meeste woningen liggen op het zuiden, zodat de wind warmer is en het klimaat het hele jaar door goed is. Omdat ze in de bergen liggen, genieten de huizen bovendien van vele uren zonlicht en een spectaculair uitzicht. De wijk Montgó ligt heel dicht bij het stadscentrum, dus winkels, restaurants, enz. zijn heel dichtbij.

Wat is het beste gebied om te wonen in Jávea?

Het is voor ons erg moeilijk om te beslissen wat de beste wijk is om te wonen in Jávea, aangezien alle urbanisaties die wij hebben genoemd zeer goede opties zijn om een woning te vestigen. Het hangt allemaal af van de voorkeuren en de koopkracht van elke persoon.

Als u op zoek bent naar een huis aan zee, biedt Sonneil u de beste woningen in Jávea, wij wachten op u!

Wilt u meer prachtige plaatsen aan de Costa Blanca ontdekken? 👇👇👇