De terugkeer naar het normale leven komt langzaam op gang, en we kijken ernaar uit om zo snel mogelijk weer te gaan golfen. Gras, mooi weer, vrienden, het zeebriesje… Dat willen we zó graag dat we wel zouden willen verhuizen om aan een golfbaan aan de Costa del Sol te gaan wonen!

Wilt u dit ook? Dan moet u eens komen kijken bij Doral Golf Residences in Estepona! Want het goede leven draait om golf, licht en uw plekje in Spanje. ☀

Estepona: cultuur, geschiedenis, zee en golf 

Estepona heeft maar liefst 16 kilometer voetgangersstraten en 21 kilometer kust. De keuze uit brede stranden of kleine verborgen baaien. De stranden van Estepona staan erom bekend dat ze uitstekend onderhouden zijn. Bovendien is het een genoegen om er te wandelen. De stad lijkt wel een collage van bougainvilles, bloempotten en witte gevels. Onze favoriete straat is Calle Sevilla, met op de achtergrond de toren van de kerk Nuestra Señora de los Remedios.

Als u van bewegen houdt, moet u weten dat de wandelroutes door de natuurgebieden van Estepona buitengewoon zijn. U kunt deze te voet, op de fiets of zelfs te paard verkennen. U kunt uit meer dan 174 kilometer aan natuurlijke enclaves kiezen. In de geschiedenis van Estepona werden de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren gemengd. Dit netwerk van culturen is tot op de dag van vandaag terug te zien, bijvoorbeeld in de islamitische wachttorens aan de kust.

Bovendien, als u van sporten houdt, kunt u in Estepona veel watersport beoefenen, zoals windsurfensurfen, zeilen… tot natuurlijk het alomtegenwoordige golf. Kijk naar al deze golfbanen aan de Costa del Sol, heel het jaar door hét paradijs op aarde voor golfliefhebbers!

De Costa del Sol zit vol met nabijgelegen paradijzen zoals Estepona. Wilt u ze bezoeken als alles weer normaal is? 🏖

Een bezoek aan de kust is geweldig. Er wonen is een luxe.

Doral Golf: vers gemaaid gras

Wil zou hier niet willen wonen?

De plaatsen die we kiezen bij Sonneil zitten boordevol leven. Het zijn ruimtes vol optimisme, open voor meerdere mogelijkheden. Woningen waarin u uw nieuwe leven op geheel eigen manier kunt vormgeven. Maar natuurlijk maakt de natuur en het mooie weer er altijd onderdeel van uit. ☀ De woningen van Doral Golf zijn daar perfect voor.

Woningen met veel licht; woningen voor u

We zouden een hele blog kunnen wijden aan de woningen van Doral Golf, maar we kiezen de vijf belangrijkste redenen waarom we dit project zo geweldig vinden. Wat denkt u ervan?

  • Natuurlijk allereerst de golfbanen. Heeft u net zoveel zin om te golfen als wij? De Costa del Sol beschikt over de beste golfbanen ter wereldWat is er beter dan direct aan huis met uw eigen clubs te golfen? Doral Golf Residences ligt in het hart van Estepona Golf, bekend vanwege zijn goed gepresenteerde en brede fairways. Zijn greens zijn de afgunst van andere banen aan de kust. Een broodje, een kopje koffie en lekker ballen! Alsof dat nog niet genoeg is, liggen de golfbanen van Valle Romano, Doña Julia en Finca Cortesin op tien minuten rijden. Pas maar op, Tiger!
  • Lekker groen. Als er iets is dat Doral Golf Residences kenmerkt, dan is het wel de omgeving en het uitzicht. We houden van de natuur en daarom willen we dat u daar middenin leeft. Bij Doral Golf zijn de buitenruimtes de hoofdrolspelers. En dat is te danken aan het heerlijke klimaat van de Costa del Sol! Hier zoeken we naar de binnen-buitenverbinding, met grote ramen in de woningen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht. De tuinen zijn perfect voor uw ochtend- of middagwandelingen, altijd vol planten en bomen. Dokters zouden de lucht in dit gebied van Estepona moeten voorschrijven!
  • Wat heeft u nodig? We weten dat iedereen een ander soort woning nodig heeft, aangepast aan zijn behoeften en toekomstplannen. Daarom zijn de woningen van Doral Golf Residences ontworpen om u te geven waarnaar u op zoek bent. Zelfstandigheid, gezinsleven, samenwonen, een ontspannen pensioen… Er zijn 79 appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers om uit te kiezen. Alle woningen beschikken over ruime woonvertrekken, evenals een ingerichte keuken uitgerust met een telescopische afzuigkap, oven, magnetron en keramische kookplaat en gebouwd met materialen van topkwaliteit. Individueel warm-koud airconditioningsysteem, inbouwkasten, dubbele beglazing, gepantserde toegangsdeur… Alles is ontworpen om u het leven te geven waar u naar op zoek bent.
  • Ontspanning. Dat heeft u verdiend. Wij zijn allemaal wel eens gestrest. Maar een duik in het zwembad of een dutje op het zonneterras klinkt best goed, toch? De tuin en het gemeenschappelijke zwembad met uitzicht op de golfbaan zijn de perfecte plek om al uw problemen te vergeten, al is het maar voor even.
  • De Costa del Sol is perfect voor u. De kust van Málaga staat wereldwijd bekend om zijn levenskwaliteit, meer dan 300 dagen zon per jaar en kleine paradijsjes die er deel van uitmaken. Kunt u zich voorstellen dat u hier woont? In aanvulling op de golfdagen, kunt u zeer dicht bij uw huis genieten van stranden en baaitjes voor alle smaken: Playa Arroyo Baquero, Playa Bahía Dorada en Playa de la Galera. En waarom zou u geen bezoek brengen aan gebieden die uit een schilderij lijken te zijn gehaald, de witte dorpen Frigiliana, het indrukwekkende Málaga… allemaal vergezeld van een onweerstaanbare gastronomie op basis van vis en groenten. We zullen sardientjes van Malaga altijd lekker blijven vinden.
Alcazaba kasteel, Malaga

De bouw van Doral Golf gaat binnenkort van start en we kijken ernaar uit om u zelf te laten ervaren hoe het is om aan de Costa del Sol te wonen. Als dit u iets lijkt, stel u zich dan voor dat u er zou wonen!

We zien u al genieten van het zonlicht door de ramen en de terrassen met uitzicht op de golfbaan.  

Als u wilt, kunt u ons bezoeken in ons verkooppunt. Ook willen we u bij Sonneil het leven gemakkelijker maken, dus kunt u naar de website van Doral Golf gaan en contact met ons opnemen voor alle informatie die u nodig hebt.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.