Buiten het stadscentrum zijn er veel ongelooflijke plaatsen om een huis te kopen in Malaga. Zeezicht, licht, strand, bergen, geschiedenis, tradities… En verschillende soorten huizen, van comfortabele flats tot prachtige luxe villa’s. Daarom is de Costa del Sol een van de meest gewilde bestemmingen in Europa geworden! In dit bericht vertellen we u over urbanisaties, wijken en steden in de provincie Malaga waar wonen een luxe is.

Waar een huis kopen in Malaga

Als het gaat om het kopen van een huis in Malaga, heeft u veel mogelijkheden om uit te kiezen. Maar er is iets gemeenschappelijks aan elke plaats die u kiest: het goede weer, het mediterrane licht en de invloed van de zee.

Fuengirola

Fuengirola is altijd een goede optie om naar toe te verhuizen of een tweede huis te kopen. Als een van de bekendste steden aan de Costa del Sol, is wonen in Fuengirola een garantie om alle diensten binnen handbereik te hebben, te genieten van schone en goed onderhouden stranden en te genieten van de beste restaurants en vrijetijdsactiviteiten. Hier kunt u ontdekken wat er te zien is in Fuengirola.

Bij Sonneil bieden we een grote verscheidenheid aan woningen in Fuengirola, we zullen u helpen de uwe te vinden!

Een huis kopen in Malaga

Marbella

Wie heeft er niet van Marbella gehoord? Voor wie op zoek is naar luxe, exclusiviteit en bevoorrecht leven met het grootste comfort is Marbella de ideale plek. Puerto Banús is een van de bekendste havens ter wereld, vanwege het hoge niveau van de jachten, restaurants en boetieks langs de boulevard. Een kosmopolitische en bijzondere sfeer die ook de meest Andalusische essentie behoudt in het historische centrum, vol bloemen, witte huizen, balkons en geplaveide straten.

Als u een nieuw huis wilt kopen in Marbella, kunt u hier de meest ongelooflijke eigendommen bekijken.

Mijas

Mijas is één van de juwelen van de Costa del Sol. Een paradijs genesteld tussen de bergen, op een bevoorrechte locatie die u het beste geeft van de kust en de bergen. Schone, zuivere lucht, mooi weer, mediterraan licht… perfect voor wie midden in de natuur wil wonen! Traditie dringt door in de oude stad, waar de gastvrije sfeer ervoor zorgt dat u zich altijd thuis voelt. En, als u gek wordt van de stranden, in Mijas Costa vindt u uw paradijs in schone zandstranden en kalm water zoals die van La Cala en Calahonda.

Kunt u zich voorstellen in zo’n spectaculaire enclave te wonen? Bij Sonneil kunnen we u helpen uw huis in Mijas te vinden!

Een huis kopen in Malaga

El Limonar

El Limonar is een van de meest selecte wijken van de stad Malaga. Het is een echte oase van woningen midden in de natuur, maar tegelijkertijd zeer goed verbonden met de noodzakelijke diensten. Het is een wijk met brede lanen, groene zones en onderscheidt zich door zijn sportfaciliteiten, want het goede weer aan de Costa del Sol maakt activiteiten in de buitenlucht mogelijk in ruimtes zoals de El Candado Golf Club en het Morlaco Park. Het onderscheidt zich ook door zijn prachtige architectuur die de Andalusische traditie van witte huizen en rode daken combineert met moderniteit. Levenskwaliteit is verzekerd in El Limonar.

Rincon de la Victoria

Slechts 10 minuten rijden van de stad, Rincón de la Victoria is een klein stadje waar het leven wordt doorgebracht genietend van de zee en het kustklimaat. Het is een zeer rustig gebied, omdat het niet is geëxploiteerd voor toerisme, en de sfeer van de gemeenschap is veilig en gastvrij.

Bovendien heeft het een breed scala aan woningen en verschillende typologieën om aan de behoeften van elke bewoner te voldoen, van flats tot herenhuizen tot prachtige luxe villa’s. Het heeft ook een zeer actieve sociale agenda, met flamencofestivals en andere evenementen. Rincon de la Victoria is geweldig voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig leven midden in de natuur.

Nu u de beste gebieden kent om een huis te kopen in Malaga, nodigen wij u uit om de urbanisaties te ontdekken die Sonneil aanbiedt in deze oase van de Costa del Sol. Wij wachten op u!

Wilt u meer hoeken van de Costa del Sol ontdekken? 👇👇👇