Los Cálamos is een exclusief wooncomplex aan de kust van Valencia. Een promotie van nieuwbouwwoningen aan de oevers van de Middellandse Zee.

De zeebries. De zonsopgang op het strand. Een fietstochtje. Een middagje golf. Wonen in Los Cálamos betekent kiezen voor alles, zonder iets op te hoeven geven.

Huizen in Los Calamos. vind je plaats

Los Cálamos is een keerpunt in de Spaanse stedelijke ontwikkeling. Een bestemming van grote architectonische waarde, ontworpen door twee van de beste architectuurstudio’s van het land: A-cero en MrA arquitectos.

U kunt kiezen uit verschillende type woningen zodat u uw ideale plek kunt vinden met al het licht van de kust van Valencia.

Appartementen. 2- en 3- slaapkamerwoningen, op de begane grond en op de bovenste verdiepingen. Functioneel en comfortabel, ontworpen met open ruimtes en verbonden met buiten. Omdat simpel altijd goed is.

Penthouses met 2 en 3 slaapkamers, privézwembad en grote terrassen vanwaar de mediterrane skyline je huis binnenkomt. Kies je levensstijl met het beste uitzicht en grote ruimtes voor ontspanning en rust.

Rijtjeshuizen. In deze ruime 3-slaapkamerwoningen met veranda en terras is er plaats voor alles. Voor ontmoetingen met vrienden, avonden met de kinderen en ook om van je vrije tijd te genieten.

Eengezinswoningen. Vrijstaande huizen met extra privacy. Deze woningen met 3 of 4 slaapkamers en verdeeld over twee verdiepingen zijn ideaal om het leven op je eigen manier te leven met het gezelschap van je naasten. Ze beschikken over een terras, tuin en sommige hebben een eigen zwembad.

De woningen zijn gegroepeerd in nieuwbouwprojecten verspreid over het complex Los Cálamos. Kies om te wonen tegenover de golaan, naast het grote centrale park of aan het strand.

huizen Valencia

Gemeenschappelijke ruimtes van Los Cálamos

Los Cálamos nodigt je uit om het maximale te halen uit die sensaties die ons menselijk maken. Besteed tijd aan jezelf, voel je vrij.

Ontspanningsruimtes. De gemeenschappelijke binnenplaats en pleintjes. Mediterrane tuinen, een eigen park, biologische moestuin… en lineaire parken met kanalen en uitzicht op de zee en de bergen.

Los Cálamos Park is de protagonist van de natuurlijke ruimtes in het complex. Een groot centraal park van 50.000 vierkante meter alleen voor bewoners, met grote ruimtes voor buitenactiviteiten, kinderspelen, sociale bijeenkomsten… Ontworpen met natuurlijke en duurzame materialen, met inheemse planten aangepast aan de mediterrane omgeving.

huizen Valencia

Sport. Fiets over het fietspad dat door het complex loopt of ga tennissen of een potje padel spelen op de gemeenschappelijke banen. Er is ook een volledig uitgeruste fitnessruimte en de familiegolaan Los Cálamos Golf. Wat dacht je van een paar baantjes zwemmen in het zwembad om de dag af te sluiten?

Archeologische rijkdom. In de woonwijk bevindt zich de Romeinse villa van Sant Gregori, een uitstekend bewaard gebleven overblijfsel van een maritiem dorp uit het Hoog-Romeinse Rijk, en de grootste die in de Valenciaanse Gemeenschap is opgegraven.

Locatie van Los Calamos: Waar alles samenkomt

Een exclusief plekje in het hart van de kust van Valencia dat de rust van natuurlijke ruimtes combineert met de nabijheid van diensten.

Los Cálamos hee een goede verbinding met scholen, universiteiten, ziekenhuizen, supermarkten, winkelcentra, sportcentra, jachthavens… En op 45 minuten met de auto vanuit Valencia, een bruisende stad die zich onderscheidt door haar culturele, artistieke en historische erfgoed.

Het complex grenst aan het Natuurpark Clot de la Mare de Déu, een uniek gebied van bossen langs de rivier met populieren, wilgen en een reservaat van schildpadden en otters. En met de prachtige Sierra de Espadán bergketen als achtergrond.

Allemaal met het voorrecht van directe toegang tot een veilig en duurzaam strand op een paar meter van de huizen.

Meer weten over Los Cálamos? Vraag ons om informatie en wij helpen u graag verder. 👇🏻