Contents

Volle kracht vooruit in de beste jachtclubs van Spanje

Reizen en avontuurlijke sporten zijn goed voor het creëren van saamhorigheid tussen vrije zielen.

In die zin geven zeilen en watersporten een gevoel van vrijheid en een band die alleen de zee kan bieden.

En jachtclubs zijn ideaal om liefhebbers van de zee op één plaats samen te brengen, zodat ze hun passie kunnen delen en voeden. 

Als u van zeilen houdt, laten wij u vandaag bij Sonneil de beste zeilclubs van Spanje zien. Want voor het goede leven moet u met de juiste wind mee zeilen.

De beste jachtclubs van Spanje | Top Sonneil

De beste jachtclubs in Spanje liggen verspreid over het hele land, maar vandaag richten we ons bij Sonneil op die aan de Middellandse Zee en laten we u meegenieten van al het moois dat deze zee te bieden heeft.

One Ocean Port Vell, Barcelona, baanbrekende technologie om te zeilen

Wie het heeft over One Ocean Port Vell, heeft het over luxe en exclusiviteit. Een verrijkende zeilervaring en het mooie van het delen van hobby’s.

Zo behoort One Ocean Port Vell tot de meest exclusieve jachtclubs van Spanje, waar luxe geen overbodige weelde betekent, integendeel: het gaat erom de essentie van het zeilen te behouden, waarbij alles zo gepland is dat er niets ontbreekt aan uw maritieme avontuur.

Het gebouw maakte deel uit van de Olympische Spelen van ’92. Klinkt goed, toch?

Kenmerken van One Ocean Port Vell

 • Wellnessruimte gewijd aan fysiotherapie, voeding en osteopathie om voor uzelf te zorgen voor of na het zeilen.
 • 24-uursfitnessruimte waar u gepersonaliseerde trainingssessies kunt volgen, uitgerust met machines met Technogym-technologie.
 • Haven die het mogelijk maakt om jachten tot 190 meter af te meren.

Real Club Náutico de Mallorca, traditie en prestige

Met meer dan een halve eeuw geschiedenis is de Real Club Náutico de Mallorca misschien wel de meest prestigieuze jachtclub van Spanje. En daarom wordt deze club elk jaar door de koninklijke familie uitgekozen om te genieten van hun zeilvakantie.

De Real Club Naútico van Mallorca heet al jaren de elite van de zeilwereld welkom en blijft dat ook doen.

De Real Club Náutico de Mallorca biedt niet alleen een van de beste infrastructuren om deze sport te beoefenen maar is ook een referentie als het gaat over het bijeenbrengen van zeilliefhebbers, dankzij de zeilwedstrijden die er op internationaal niveau worden georganiseerd.

In 1998 werd de club uitgeroepen tot ‘Beste Zeilclub van Spanje’ en vandaag de dag is het nog steeds een internationale referentie.

Het mooiste? De ligging in het hart van de Middellandse Zee maakt het mogelijk om op korte afstand te varen naar eilanden en archipels die ware paradijzen zijn.

Kenmerken van de Real Club Náutico de Palma 

 • Volledig uitgeruste fitnessruimte
 • Buitenzwembad in de zomermaanden 
 • Verwarmd binnenzwembad met uitzicht op zee
 • Exclusieve bar voor leden
 • Restaurant met verse zeeproducten en lokale gastronomie

Puerto Portals, glamour aan de Middellandse Zee

Puerto Portals staat gelijk aan schoonheid en glamour. Want jachtclubs zijn daar ook voor. Een referentie- en ontmoetingspunt, niet alleen voor sporters, maar ook voor kunstenaars, politici en beroemdheden.

Puerto Portals, gelegen in een oude, eenvoudige vissershaven, is vandaag de dag een en al luxe.

Kenmerken van Puerto Portals

 • Faciliteiten met winkelruimten, wellness en horeca
 • 700 ligplaatsen
 • Modeboetiekjes

En als u niet alleen de zee van Spanje wilt ontdekken maar ook het vasteland, dan biedt Sonneil appartementen in onze exclusieve bouwprojecten zodat u keer op keer terug kunt komen om ‘s morgens op te staan met het mediterrane briesje.

En na het zeilen, wat dacht je van een rondje golf?