Wonen aan de Costa del Sol is een voorrecht. Meer dan 300 dagen zon per jaar, milde temperaturen en de mogelijkheid om zelfs in de winter langs het strand te wandelen. Er is een reden waarom de kust van Malaga door mensen van over de hele wereld wordt gekozen, niet alleen om de zomerdagen door te brengen, maar ook om het hele jaar door te wonen. Als je deel wilt uitmaken van deze club gelukkige mensen, lees dan verder en ontdek de beste nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol.

De beste nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol

Deze nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met duurzame materialen die resulteren in huizen die een leven lang meegaan. Met grote, open ruimtes om de verbinding met een unieke omgeving in Europa te maximaliseren, kies de jouwe! 👇

Paraíso Pueblo

nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol

Paraíso Pueblo is genesteld tussen Estepona en Marbella, twee van de meest begeerde steden aan de Costa del Sol en omgeven door fantastische stranden en alle diensten die nodig zijn voor comfortabel wonen.

De urbanisatie heeft meer dan 16.000 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimtes, waaronder ruime groene zones om te ontspannen, vijf buitenzwembaden – naast een binnenzwembad – een spa en fitnessruimte bemand door professioneel personeel, een restaurant, een supermarkt en 700㎡ aan kinderruimtes.

Woningen van verschillende topologieën en verdeling, met 2 en 3 slaapkamers, allemaal ontworpen voor maximaal comfort en met kwaliteiten die een thuis voor het leven garanderen. Op 5 minuten van de beste golfbanen aan de Costa del Sol en op 45 minuten van de luchthaven van Malaga. Een nieuw project aan de Costa del Sol, ontworpen om je dromen waar te maken.

Aby Estepona

nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol

Aby Estepona is een kleine oase van rust bestaande uit 90 woningen met 2 en 3 slaapkamers, ontworpen volgens de hoogste normen. Een wooncomplex waar je optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving van de Costa del Sol en Estepona dankzij het goede weer dat het hele jaar door aanhoudt.

Veiligheid, bescherming en verbondenheid met de natuur komen samen in een complex dat beschikt over twee zwembaden, sportfaciliteiten, groene zones, parkeerplaatsen en de mogelijkheid om een berging toe te voegen als je dat wilt.

Naast de rust die het biedt, is er ook de mogelijkheid tot buitenactiviteiten, met name golfen op enkele van de belangrijkste golfbanen van het land.

Habitat Valle Romano

nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol

Gekozen door Forbes magazine als een van de top 10 residentiële ontwikkelingen te koop in Spanje, biedt Habitat Valle Romano exclusiviteit, duurzaamheid en bevoorrecht wonen in Estepona, in een van de zenuwcentra van de Costa del Sol.

Een nieuwe ontwikkeling aan de Costa del Sol bestaat uit 115 woningen waaruit u de woning kunt kiezen die aan uw dromen voldoet. Perfecte huizen voor vakanties, om het hele jaar in te wonen of als investering, met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers en met grote ramen die naar buiten openstaan om al het licht van Malaga in je huis binnen te laten.

Penthouses met grote terrassen waar je kunt genieten van het mediterrane klimaat en appartementen op de begane grond met grote privétuinen en overdekte terrassen, met een fantastische oriëntatie en energie-efficiëntie om zo min mogelijk impact te hebben. Allemaal dicht bij prachtige stranden, golfbanen van topniveau en alle voorzieningen, en op slechts 10 minuten van het aantrekkelijke Marbella.

Zoals je kunt zien, zijn er een groot aantal nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol waar je een nieuw leven kunt leiden. Kun je het je voorstellen? Bij Sonneil kunnen we u helpen bij het vinden van uw perfecte woning.