Woningen met uitzicht op de Middellandse Zee: 300 dagen zon per jaar, de zeebries, rust en natuur… We blijven maar denken over alles wat we gaan doen zodra we weer kunnen genieten van het buitenleven. Lekker langs de kust lopen om het zeebriesje te voelen, voor het eerst dit jaar in de zee zwemmen, zonnen op een ligstoel en een toost uitbrengen vanaf het terras van onze.

Wilt u dat ook allemaal doen? Dan moet u meer over Denia Beach te weten komen! Want het goede leven betekent zee, licht en uw eigen plek in Spanje. ☀

Denia: een pareltje aan de Costa Blanca

Denia is een kleine havenstad, dat klopt. Maar laat u niet misleiden door het formaat. Denia heeft meer dan 2000 jaar geschiedenis, en Iberiërs, Feniciërs en Grieken hebben er gewoond. Daar moet een reden voor zijn, toch? Het kasteel en de haven zijn karakteristiek voor het stadje, evenals de mediterrane keuken. Mmmm… om uw vingers bij af te likken! Het is niet verwonderlijk dat UNESCO de stad in 2015 heeft uitgeroepen tot Creative City of Gastronomy.

Denia is als een geheime tuin, dat kleine verloren pareltje dat u plotseling terugvindt terwijl u op zoek was naar iets anders. Het is de favoriete bestemming van mensen die houden van zonlicht, wandelen, een maritieme sfeer… maar ook kunnen genieten van een paar uurtjes op het strand. Denia is een kleine plaats, maar is zeker ook kosmopolitisch.

De Costa Blanca zit vol met paradijselijke plekjes zoals Denia. Een bezoekje waard zodra het weer kan! Gaat u ervoor? 🏖

Een bezoek aan de kust is geweldig. Woning met uitzicht op de Middellandse Zee, is een luxe.

Denia Beach: zo ziet het leven aan zee eruit

Mooi, nietwaar?

Bij Sonneil zoeken we voortdurend naar plekken boordevol leven zoals Denia Beach. Een plek die u op uw eigen manier kunt beleven en ontwerpen, lege muren zodat u een nieuwe fase in uw leven kunt creëren terwijl u luistert naar het geluid van de kabbelende golven. 🌊 De woningen met uitzicht op de Middellandse Zee van Denia Beach zijn daar perfect voor.

Woningen waar het licht tot leven komt

Denia Beach is zeer bijzonder om vijf belangrijke redenen:

  • Het uitzicht op zee. Stelt u zich voor dat u uw eigen stukje Middellandse Zee op uw terras kunt ervaren, wakker wordt met het geluid van de golven… het is zo mooi als het klinkt, echt waar!
  • Er is overal licht. Wist u dat we aan de Costa Blanca kunnen genieten van meer dan 300 zonnige dagen per jaar? De woningen hier zijn ontworpen met open ruimtes en grote ramen om het licht binnen te laten. De woonkamer en de open keuken hebben toegang tot het terras, evenals de hoofdslaapkamer.
  • De keuken is onze favoriet! Voor kookliefhebbers is deze open keuken met ontbijtbar een ware luxe. De keuken beschikt over een zuil voor inbouwapparatuur. En u zult uw ogen niet kunnen afhouden van het aanrecht dat is afgewerkt in witte silica! De keuken is volledig ingericht en uitgerust met oven, keramische kookplaat en afzuigkap. U hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het kiezen van uw eerste recept! Als u liever niet achter het fornuis staat, zult u deze minimalistische, elegante en eigentijdse designkeuken ook niet kunnen weerstaan. Het is te merken dat we er helemaal gek op zijn, nietwaar?
  • Er is voor iedereen een thuis. Komt u hier met uw gezin wonen? Bent u op zoek naar een belegging? Geen enkel probleem! Er zijn woningen met één, twee of drie slaapkamers
  • En dan is er natuurlijk de locatie! Denia Beach ligt op vijf minuten lopen van het strand en is goed verbonden met het centrum van Denia. U kunt er elk seizoen van genieten. Er zijn ook supermarkten en restaurants binnen een straal van 500 meter. Maar voor ons is het fietspad de mooiste manier om de omgeving te verkennen. U kunt ook een rondje golf spelen in Oliva Nova, op 15 minuten rijden.

Ontspannen in de gemeenschappelijke ruimtes

Het leven is delen. En dat is nog mooier als het om gemeenschappelijke ruimtes gaat zoals die van Denia Beach.

Vergeet yoga en meditatie. Het zwembad, de pergola’s en de tuinen van Denia Beach zijn het beste tegengif voor stress. Ontspan u zoals u wilt. Misschien voelt u zich als Dustin Hoffman in The Graduate terwijl u ontspannen bij het zwembad luistert naar Simon & Garfunkel. Of misschien leest u liever uw favoriete roman in de schaduw van de palmbomen. 🌴

Kijk eens:

De bouw van Denia Beach vordert steeds meer. Het zwembad wordt gevuld en de planten in de tuinen groeien al… alleen u ontbreekt nog!

We zien u nu al genieten van het zonlicht dat door de ramen valt en over de terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee.

We weten dat u Denia Beach op dit moment niet persoonlijk kunt bezoeken. Maar bij Sonneil willen we het u makkelijker maken. Bezoek de website van Denia Beach en neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil willen we je helpen het te beleven.