Wonen in Altea is een droom. En in een bevoorrechte omgeving van de baai van Altea is er een plek waar je elke dag wakker wordt met uitzicht op zee. Waar het Mediterrane licht de kamers baadt en waar er van de winter wordt genoten op het terras. Deze plaats heet Altea Bayview. Omdat het goede leven golf, zonlicht en jouw plekje aan de Spaanse kust omvat. ☀

Altea: een klein paradijs aan de Costa Blanca

In Altea wonen is een luxe. Dit kleine stadje, gestrand op de rots, verzet zich tegen het verstrijken van de tijd. Het wordt vaak genoemd op de lijst met de mooiste witte dorpjes van Spanje en de charme zit ‘m in het wit van de gevels en in de manier waarop de huizen aan de zee staan. 

Altea zit boordevol magie. Laat u meeslepen over de geplaveide straten van de oude stad, vol met bloemen en pittoreske hoekjes. Het karakter van Altea is bohemien en dat is te zien in de mercadillos (kleine markten) en de winkeltjes met handgemaakte producten

De stranden liggen niet overvol en zijn ideaal voor ontspanning en er even tussenuit zijn. En natuurgebieden zoals de Sierra de Bernia of het natuurpark Sierra Helada zijn de perfecte optie voor wandelaars (en om weer op krachten te komen met een rijstgerecht met boontjes en octopus). Altea is een klein plaatsje, maar u zult versteld staan over wat het te bieden heeft. Niet voor niets is het één van de mooiste kustdorpjes van Alicante.

De Spaanse kust kent veel paradijsjes. Wie wil er nou niet op een plek als deze wonen?

Altea Bayview: de Middellandse Zee aan huis

We werden vanaf de eerste dag verliefd op Altea Bayview en we kunnen niet wachten om het jou te kunnen tonen. Bekijk alles wat het te bieden heeft:

  • De zee thuis. Als er iets is dat van Altea Bayview een uniek project maakt, dan is het wel het uitzicht op de zee en de stad Altea. Stel je voor dat je ‘s ochtends voor het eerst koffie drinkt met de Mediterrane horizon op de achtergrond, terwijl je de zeebries voelt terwijl je je favoriete roman leest. De terrassen zijn maximaal 100 m2 en we zijn er zeker van dat dit uw favoriete plek in huis zal worden.
  • Een huis voor elke behoefte. Het perfecte huis is het huis dat zich aanpast aan onze behoeften. Om deze reden hebben we in Altea Bayview twee typen woningen, je kan kiezen tussen 1 en 2 slaapkamers, ideaal voor een gezin, een rustig pensioen, een goede investering Voor wie hoog mikt, zijn er de superieure penthouses, met eigen privésolarium. Appartement nummer  8 en 9 zijn het meest spectaculair, met een enorm terras met toegang tot alle slaapkamers en de eetkamer.
  • Uw comfort staat voorop. Thuis voelen is je op je gemak voelen. En in Altea Bayview zit je goed. Het complex bestaat uit slechts 10 woningen, allemaal met grote ramen die de visuele amplitude vergemakkelijken en ervoor zorgen dat de helderheid ook het interieur bereikt. Sommige woningen hebben een berging en alle keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur. Bovendien hebben de terrassen een pre-installatie voor een jacuzzi! Vergeet niet dat alle woningen airconditioning en vloerverwarming hebben in alle ruimtes.
  • Een bevoorrechte omgeving. Dit bevoorrechte deel van de baai van Altea is perfect voor wie op zoek is naar privacy en ontspanning in een omgeving midden in de natuur. Door de eenvoudige en elegante lijnen van de constructie zijn de woningen perfect geïntegreerd in de omgeving. Daarnaast zijn er allerlei basisvoorzieningen (supermarkten, apotheken, winkels …), recreatie en restaurants op slechts een paar minuten afstand. Net als het strand van L’olla, de haven van Greenwich en Altea Golf Club. Gemoedsrust en sociaal leven in gelijke mate! En voor degenen die van groen houden, is er een rechtstreeks pad van Altea Bayview naar de bergen. Ideaal om te genieten van een familie wandeling met of zonder huisdieren.
  • Een duik? En aangezien niet alles thuis moet gebeuren, zijn de gemeenschappelijke ruimtes van Altea Bayview een pluspunt voor jouw momenten van ontspanning. Rust terwijl je een bad neemt in één van de twee zwembaden met uitzicht op de zee, of trakteer jezelf op een paar minuten ontspanning en geniet van de groene omgeving.

Rust, amusement en een Mediterraan leven zijn synoniemen voor Altea Bayview.

Wonen in Altea

We hopen dat u zelf kunt ervaren hoe het is om midden in de natuur te wonen aan de Costa Blanca. Als dit u iets lijkt, stel u zich dan voor dat u er al zou zijn!

We zien u al genieten van het zonlicht dat door de ramen valt en de terrassen met uitzicht op de zee.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken op ons verkooppunt. Maar we willen het u bij Sonneil gemakkelijk maken, dus kunt u ook naar onze website gaan en contact met ons opnemen voor meer informatie.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.