Wonen in Altea is een droom. Een bevoorrechte omgeving waar je elke dag wakker wordt met uitzicht op zee. Waar het mediterrane licht de kamers baadt en de winter ook op het terras wordt genoten. In dit bericht vertellen we u het beste van wonen in Altea en presenteren we enkele van onze ontwikkelingen in de omgeving.

Altea: een klein paradijs aan de Costa Blanca

In Altea wonen is een luxe. Dit kleine stadje, gestrand op de rots, verzet zich tegen het verstrijken van de tijd. Het wordt vaak genoemd op de lijst met de mooiste witte dorpjes van Spanje en de charme zit ‘m in het wit van de gevels en in de manier waarop de huizen aan de zee staan. 

Altea zit boordevol magie. Laat u meeslepen over de geplaveide straten van de oude stad, vol met bloemen en pittoreske hoekjes. Het karakter van Altea is bohemien en dat is te zien in de mercadillos (kleine markten) en de winkeltjes met handgemaakte producten

De stranden liggen niet overvol en zijn ideaal voor ontspanning en er even tussenuit zijn. En natuurgebieden zoals de Sierra de Bernia of het natuurpark Sierra Helada zijn de perfecte optie voor wandelaars (en om weer op krachten te komen met een rijstgerecht met boontjes en octopus). Altea is een klein plaatsje, maar u zult versteld staan over wat het te bieden heeft. Niet voor niets is het één van de mooiste kustdorpjes van Alicante.

De Spaanse kust kent veel paradijsjes. Wie wil er nou niet op een plek als deze wonen?

Altea Bayview: de Middellandse Zee aan huis

We werden vanaf de eerste dag verliefd op Altea. Daarom bieden wij de beste woningen in Altea. Zodat u uw plek bij de zee en onder de zon kunt vinden.

  • De zee thuis. Als er iets unieks is aan onze huizen in Altea, dan is het wel het uitzicht op de zee en de stad. Stel je voor dat je ’s ochtends je eerste koffie drinkt met de mediterrane horizon op de achtergrond, dat je de zeebries voelt terwijl je je favoriete roman leest. Prachtige terrassen die uw favoriete plek in huis zullen worden.
  • Een huis voor elke behoefte. Het perfecte huis is het huis dat zich aanpast aan onze behoeften. Daarom hebben we verschillende soorten woningen, perfect voor zelfstandig wonen, het gezinsleven, een rustig pensioen, een goede investering…
Wonen in Altea
  • Uw comfort staat voorop. Je thuis voelen is je op je gemak voelen. Onze huizen in Altea zijn voorbereid zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Grote ramen die de visuele amplitude bevorderen en het licht het interieur laten bereiken, uitgeruste keukens, inbouwkasten, ruime badkamers… Wat wilt u nog meer?
  • Een bevoorrechte omgeving. Altea is perfect voor wie op zoek is naar privacy en ontspanning in een omgeving midden in de natuur. De eenvoudige en elegante lijnen van onze gebouwen zorgen voor een perfecte integratie in de omgeving. Bovendien zijn er allerlei basisdiensten (supermarkten, apotheken, winkels…), recreatie en restaurants op slechts enkele minuten afstand. Net als het strand van L’olla, de Greenwich haven en de Altea Golf Club: rust en sociaal leven in gelijke delen! En voor de liefhebbers van groen is het berggebied ideaal om te genieten met het gezin en de huisdieren.
  • Een duik? En omdat het niet alleen gaat om thuis zijn, zijn de faciliteiten van onze ontwikkelingen in Altea een pluspunt voor uw momenten van ontspanning. Ontspan terwijl u een duik neemt in het zwembad, of trakteer uzelf op een paar minuten ontspanning terwijl u geniet van de groene zones. Een echte luchtbel van rust in je eigen huis.
Wonen in Altea

We kunnen niet wachten tot u zelf ervaart hoe het is om in Altea te wonen. Als u er klaar voor bent, ontdek dan onze promoties en neem contact met ons op voor alle informatie die u nodig heeft.

Want het goede leven wacht op u. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.