We hebben goed nieuws: de Middellandse Zee ligt nog steeds op dezelfde plek. Klaar voor het moment waarop wij er weer van kunnen genieten! We kunnen geen betere manier bedenken dan er te wonen, de zeelucht in te ademen en te genieten van de zonnestralen.

Lijkt u het ook wat om aan zee wonen? Dan moet u San Juan Beach komen bekijken! Want het goede leven draait om ook om zee, licht en uw plekje in Spanje.

Het strand Playa de San Juan: hét strand van Alicante

Het strand Playa de San Juan is bij uitstek hét strand van Alicante. Daar gaan mensen uit Alicante naar toe om even los te komen van de stad, komen vrienden bij elkaar op een paar handdoeken en zijn strandtenten een excuus om naar de horizon te kijken.

Loop lekker langs het water over een strand van 80 meter breed, ga sporten zoals windsurfen, strandvolleyballen, paddle-surfen, kajakken… en geniet daarna volop van een overheerlijke paella bij Casa Julio, van horchata bij La Ibense of van rode-tonijntartaar bij Petimetre. Loop daarna kilometers over de boulevard om al die calorieën te verbranden en de zilte lucht van de Middellandse Zee op te snuiven.

De Costa Blanca zit vol met paradijselijke plekjes zoals Playa de San Juan. Wilt u ze bezoeken als het weer kan? 🏖

Een bezoek aan de kust is geweldig. Er wonen is een luxe.

San Juan Beach: hallo Middellandse Zee

Wie zou hier niet aan zee wonen?

De plekken die we bij Sonneil uitkiezen zitten altijd boordevol leven. Het zijn vrolijke, gezellige ruimten die open staan voor een scala aan mogelijkheden. Woningen die u op uw eigen manier kunt ontwerpen en beleven en waarin u op welke manier dan ook een nieuw leven kunt opbouwen. Het geluid van de ruisende golven is echter hetzelfde voor iedereen. 🌊De woningen met uitzicht op de Middellandse Zee van San Juan Beach zijn daar perfect voor.

Woningen met een zilte zeelucht

We zouden een blog vol kunnen schrijven over de woningen van San Juan Beach, maar we kiezen de vijf belangrijkste redenen waarom we helemaal gek zijn op dit project. Wat denkt u ervan?

  • Uw buurman: de zee. Wakker worden en de wind en het geluid van de rollende golven horen. Uw ogen openen en genieten van een panoramisch uitzicht. Snel een bakje koffie, een korte wandeling en daarna het water in duiken! De kust ligt slechts 300 meter verderop. Wie zei dat luxe wat met diamanten te maken heeft?
  • Licht, licht en nog eens licht. Aan de Costa Blanca hebben we meer dan 300 dagen zon per jaar. Aan zee wonen is zo. En geloof ons: dat merkt u. De woningen zijn ontworpen om het licht binnen te laten, en het bereikt elke hoek. U geniet van ruime vertrekken en alle appartementen hebben terrassen van 11 m2 tot 36 m2.
  • Middagen in de tuin, ochtenden aan het zwembad. Een frisse neus halen in San Juan Beach is een luxe. U zou eindeloos veel middagen door kunnen brengen in de gemeenschappelijke tuinen, waar u kunt lezen en ontspannen in de schaduw van de (palm)bomen. Of u kunt even afkoelen in het zwembad en met de kids spelen in de Kids’ Club. U kunt zich ook ontspannen in de jacuzzi en uzelf vermaken in de bar. Of waarom niet op de padelbaan, in de fitnessruimte, de multifunctionele ruimte… Verveling bestaat hier niet.
  • Comfort voor iedereen.  Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor een bepaald type woning. San Juan Beach heeft het allemaal: 2 gebouwen bestaande uit 104 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers en 12 duplex penthouses met een solariumterras. En alle details zijn uitgedacht voor uw comfort. Airconditioning, vloerverwarming/-koeling, domotica-installatie, ingerichte keuken met elektrische apparatuur, ingerichte badkamers… zodat u zich alleen nog maar zorgen hoeft te maken over het opdoen van vitamine D!
  • Dit is ons plekje. Omdat het op 3 minuten van het strand ligt en omgeven wordt door groenzones, omdat u uw kinderen van school kunt ophalen, op zondag kunt gaan golfen, winkelen in Alicante en ontdek kustgebieden zoals Santa Pola… San Juan staat voor plezier, sport, rust, natuur en cultuur. Wat wilt u nog meer?
aan zee wonen
Alicante

San Juan Beach wordt bijna een werkelijkheid en wij zouden graag willen dat u het mediterrane leven in dit kleine paradijs zelf ervaart.

Wij zien u nu al genieten van het zonlicht dat door de ramen valt en de terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee! Want het goede leven staat u te wachten. En bij Sonneil helpen we u om het te beleven.